E-handel vokser fortsat

En lang række online forhandlere udlover i dag diverse former for fragt. Det mest almindelige er efterhånden pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter varerne når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig særligt fleksibel, samt mange gange tillige den prisbilligste form for fragt.

Du bør tillige planlægge at få det leveret til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Denne viser sig somme tider en tand dyrere, men ydermere ret så hensigtsmæssig. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den mulighed kræver at du har bopæl lige ved internet butikkens bopæl.

Leveringstiden kan være ret vital ifald man mangler din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det selvfølgelig afgørende at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for det aktuelle produkt.

En masse internet selskaber præsterer levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter, men som trods alt kræver at ordren aflægges inden et nøjagtigt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få ordren ekspederet inden pakkepersonalet tager hjem.

En hel del online forretninger frembyder fragtfri levering, men ofte under forudsætning af at man indkøber for en præcis sum. I øvrigt må man snuppe den billigste leveringsversion, som gerne – uafhængig om du er tæt på Roskilde, Korsør eller Bjerringbro – vil være at få kørt produkterne til et afhentningssted.

Et signal om at online webshoppen efterkommer de opstillede regler

Det er efterhånden særdeles uproblematisk for internetbrugere at lave prissammenligning på tværs af internet shops hos Kvindezonen og altså har en hel del outlets på nettet været tvunget til at nedbringe salgspriserne på varerne – til børn og babyer, og ligeså til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at kontrollere nogle få online outlets efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at indhente den billigste pris.

Du bør ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en online butik markedsfører deres produkter for en udsalgspris der kan ses som usædvanlig attraktiv, så kan det undertiden være en varsel om en uærlig e-forretning. Bestillinger med kort er heldigvis inkluderet i et reglement, som garanterer dig som kunde overfor uærlige webshops.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, når du tilstræber at finansiere betalingen over flere uger.

Inden nogen bestiller hos en e-forhandler behøver de i reglen gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens vilkår, dog er det almindeligvis ikke super interessant.

Et alternativ kunne derfor være at finde ud af om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, da det skulle være en forsikring om at internet butikken forstår dansk lovgivning, foruden at online webshoppen løbende kigges til af jurister der har megen viden om de gældende bestemmelser. Derudover tilbydes du lejlighed til at få assistance, såfremt du udsættes for problemer som følge af din ordre.

Et stort udvalg af former for levering

Trustpilot giver dig relativt ærlige chancer for at udforske en lang række nuværende brugeres erfaringer og på grund af dette er det godt, at du læser online forretningens vurderinger før du shopper.

Facebook præsterer ligeledes altid gode løsninger til at få et kig ind i internet forretningens kundetilfredshed. Tilmed møder vi en del butikker på nettet hvor kunder kan give en kritik af ordreforløbet, hvilket desuden kan benyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Orientering omkring varer og netbutikker opdateres hele tiden, men vi påtager os ikke ansvaret for korrektioner der er udarbejdet siden seneste opdatering af websitets oplysninger.

«
»